Du kender muligvis allerede problemstillingen. Du har gennem flere måneder forsøgt at snige det ene efter det andet rejsekatalog ind på køkkenbordet, men entusiasmen for en ferietur har ligesom ikke helt fæstnet sig hos din bedre halvdel, der måske hverken orker at skulle planlægge eller gider at pakke den helt store feriekuffert. Du kan derfor prøve med en helt anden taktik: En surprise weekendtur med søde overraskelser i vente!travel

Overraskelsen

Ét af de bedste momenter ved en weekendtur er selve overraskelsesmomentet. Måske kommer din mand træt hjem efter en lang arbejdsuge med bunkevis af møder, besværlige kunder og svære beslutninger og trænger derfor til en glædelig overraskelse, hvor han blot skal hoppe ind i bilen og slippe alle tanker. Sørg derfor for, at weekendturen er nøje planlagt på forhånd, så det er nemt for jer at stikke af i en fart, når tiden endelig er inde. Arrangér pasning til både planter, børn og kæledyr, så I slipper for den dårlige samvittighed undervejs. Køb eventuelt også lidt lækre sager hos en af de mange online webshops. Det kunne f.eks. være nyt herretøj hos Motley Denim, der har specialiseret sig i smart tøj til store mænd, så din mand føler sig velklædt til weekendes forskellige overraskelser. De små overraskelser er med til at skabe en helstøbt oplevelse. Lad i øvrigt være med at afsløre alt for meget om weekendens program på forhånd – medmindre din mand har det virkelig dårligt med overraskelser – men pak i stedet overraskelsen ud bid for bid. Et andet tip er at undgå for meget transporttid, når der netop er tale om en weekendtur.

Indholdet

Når du planlægger indholdet for en weekendtur sammen med din mand, så forsøg efter bedste evne at integrere elementer, som din mand virkelig elsker, og forsøg samtidig at skabe oplevelser, der vil give jer et helt særligt minde.

Idéer til det romantiske par

Find et forholdsvis billigt hotelværelse nær vandet. Book en sensuel tangotime og nyd efterfølgende en lækker middag i stearinlysenes skær. Når månen lyser klarest, så smid skoene nede ved stranden og tag en vaskeægte måneskinstur langs med det vuggende vand. Er du klar på mere romantik, har du naturligvis medbragt en rød sløjfe i kufferten…

Idéer til det actionglade par

Måske er I ikke til fine gourmetmiddage, men derimod masser af fart og spænding. Skønt! Begiv jer f.eks. ud på en omgang mindeværdig bridgewalking eller snup en tur i en hurtig og ret smækker racerbil på Jyllandsringen. Skal der skrues ned for tempoet sidst på dagen, er en spabehandling eller et lækkert karbad med rosenblade og badeolier altid et sikkert hit.Der er kort sagt uanede muligheder for at overraske din mand. Nøgleordet er blot den gode og kærlige planlægning!